לחם וסלמון מעושן הם שילוב מנצח ללא כל ספק, החיבור בין השניים יוצר מאכל אהוב בקרב אנשים רבים ונחשב לאחד מהמתאבנים המבוקשים באירועים רבים. המתכון שלפניכם הוא הברקה גאונית - לחם עם סלמון מעושן ועשבי תיבול כך שנוצר שילוב של שלושת המוצרים הללו למנה אחת וכל שנותר לכם הוא לפרוס את הלחם ולמרוח עליו מעט גבינת שמנת ולאכול בהנאה.
מקור תמונה:
marciatack
אופן הכנת הלחם סלמון מעושן:
-
חממו תנור לחום של 200 מעלות ושמנו תבנית אינגליש קייק עם כף שמן.
-
כעת הכניסו קמח, 3 ביצים, אבקת אפייה, חלב וכף שמן זית אל קערת המיקסר, הפעילו את המיקסר עם וו הגיטרה עד ליצירת תערובת אחידה ולא נוזלית מדי (אם התערובת יבשה מדי הוסיפו את הביצה הנוספת, אם היא רטובה מדי הוסיפו מעט קמח).
-
לאחר שהתערובת מעורבבת היטב ללא גושים, הוסיפו פנימה גבינת עיזים מפוררת, רצועות סלמון מעושן, מלח, פלפל ועשבי תיבול. הפעילו על מהירות בינונית ואפשרו לרכיבים שהוספתם להיטמע בתערובת.
-
צקו את התערובת אל תוך תבנית האינגליש קייק והכניסו לאפייה של כ-40 דקות או עד שמזהיב וקיסם המוחדר למרכז הלחם יוצא מעט לחלוחי ולא דביק.