header

מתכון לעגבניות ממולאות בגבינת ריקוטה

מתכון חלבי זה הוא תוספת נפלאה לכל תפריט אירוח לא רק בגלל צורת ההגשה המרשימה שלו, אלא בעיקר בגלל שילוב הטעמים המעניין שנוצר בו הודות לשילוב מתקתקות גבינת הריקוטה יחד עם החמצמצות של העגבניות.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לעגבניות ממולאות בגבינת ריקוטה
רכיבים לעגבניות ממולאות:
רוטב פסטו - ½1 כפות
גרידת לימון - 1 כפית
עגבניות מרוסקות - 1 כוס (ניתן להשתמש בתוכן העגבניות)
דבש - 1 כף
עירית - חופן
שמן זית - לזילוף
מלח - לפי הטעם
גבינת פרמז'ן - 2 כפות (מגוררת)
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת העגבניות ממולאות:
  1. חממו מראש את התנור ל-180 מעלות.
  2. חתכו את החלק העליון של כל עגבנייה, הניחו אותו בצד ורוקנו את כל הזרעים שבתוכה בעזרת כפית.
  3. בקערה קטנה ערבבו היטב את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, הדבש, עשבי התיבול וקורט מלח ופלפל שחור.
  4. לקערה נוספת, הכניסו את גבינת הריקוטה, גבינת הפרמז'ן, רוטב הפסטו וגרידת הלימון, תבלו במלח ופלפל שחור וערבבו היטב.
  5. העבירו את רוטב העגבניות לתוך תבנית אפייה עמוקה, ופזרו אותו עליה באופן שווה.
  6. מלאו כל עגבנייה בתערובת הריקוטה וכסו כל אחת בחלק העליון שלה, אשר שמרתם בצד.
  7. זלפו בנדיבות שמן מעל העגבניות.
  8. אפו במשך 20 דקות, או עד שהעגבניות מתרככות.
מקור: נדב ק.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.