אם אתם רוצים להכין ארוחת צהריים מהירה, טעימה ומזינה, המתכון הפשוט הבא הוא בדיוק עבורכם! בתוך דקות ספורות תוכלו להכין כריך פיתה פיקנטי במילוי גבינה, אבוקדו וצנון שישביע אתכם וישאיר אתכם עם טעם של עוד.
מקור תמונה:
thekitchn
אופן הכנת הפיתה:
-
חצו בעזרת סכין את הפיתה לשתיים ופיתחו את שני הצדדים ליצירת כיס למילוי.
-
בקערה קטנה ערבבו גבינת ריקוטה עם ½ כפית סחוג/צ'ילי (ניתן להפחית או להוסיף אותם לפי החריפות הרצויה).
-
מרחו את הגבינה הפיקנטית בתוך חצאי הפיתה.
-
הוסיפו לתוך הפיתות את האבוקדו, עלי התרד והצנון הפרוס. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם והגישו.