header

מתכון לפיתה ממולאת בגבינת ריקוטה פיקנטית, אבוקדו וצנון

אם אתם רוצים להכין ארוחת צהריים מהירה, טעימה ומזינה, המתכון הפשוט הבא הוא בדיוק עבורכם! בתוך דקות ספורות תוכלו להכין כריך פיתה פיקנטי במילוי גבינה, אבוקדו וצנון שישביע אתכם וישאיר אתכם עם טעם של עוד.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפיתה ממולאת בגבינת ריקוטה פיקנטית, אבוקדו וצנון מקור תמונה: thekitchn
רכיבים לפיתה:
פיתה - 1
סחוג - ½ כפית (או צ'ילי חריף)
עלי תרד - חופן (קצוצים דק)
גבינת ריקוטה - ½ גביע (5% שומן, 125 גר')
אבוקדו - ½ (פרוס)
צנונים - 3 (קטנים, פרוסים דק. ניתן להמיר בצנוניות)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפיתה:
  1. חצו בעזרת סכין את הפיתה לשתיים ופיתחו את שני הצדדים ליצירת כיס למילוי.
  2. בקערה קטנה ערבבו גבינת ריקוטה עם ½ כפית סחוג/צ'ילי (ניתן להפחית או להוסיף אותם לפי החריפות הרצויה).
  3. מרחו את הגבינה הפיקנטית בתוך חצאי הפיתה.
  4. הוסיפו לתוך הפיתות את האבוקדו, עלי התרד והצנון הפרוס. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.