קינוחי אצבע תמיד נראים מאתגרים להכנה, אך כפי שתראו במתכון הבא, זה כלל לא חייב להיות כך. המתכון המיוחד שלפניכם לאצבעות שוקולד פריכות לא דורש אפייה, ותוכלו להכין עמו קינוח אלגנטי וטעים במיוחד שירשים את כל מי שינגוס בו.
אופן הכנת האצבעות שוקולד:
-
רפדו תבנית בגודל 22X32 בנייר אפייה.
-
חצו את מחצית מכדורי השוקולד הפריכים לשניים ואת היתר הניחו בצד.
-
הכניסו לקערה בינונית את פירורי הביסקוויטים, פצפוצי האורז וחצאי הכדורים הפריכים וערבבו היטב.
-
הכניסו לקערה חסינת חום את החמאה יחד עם החלב המרוכז הממותק ואבקת הקקאו והמיסו במיקרוגל בפולסים של 30 שניות.
-
לאחר שתערובת החמאה תימס, ערבבו אותה יחד עם התערובת היבשה מהסעיף השני עד לקבלת מרקם אחיד.
-
פזרו את התערובת באופן אחיד על התבנית, הדקו אותה היטב והחליקו את חלקה העליון.
-
המיסו את השוקולד הלבן במיקרוגל יחד עם שמן קוקוס/צמחי בפולסים של 30 שניות תוך ערבוב לעתים, ומזגו את השוקולד הנמס על התבנית עם התערובת היבשה.
-
הניחו את כדורי השוקולד שנותרו על השוקולד הלבן כך שקימורם יבלוט החוצה. המתינו להתקשות של השוקולד הלבן, הוציאו את הקינוח מהתבנית וחתכו אותו לגודל הרצוי.
-
הגישו לשולחן עם חיוך.