header

מתכון לעוגיות צימוקים ושוקולד צ'יפס דל קלוריות

עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות בדרך כלל מלאות בטעם טוב, אך גם בקלוריות רבות. במתכון הבא חלק מהשוקולד הוחלף בצימוקים, שנותנים לעוגיות טעם מיוחד שימנע מכם לפזול לכיוון של עוגיות אחרות מלאות בסוכר.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות יחידות: 24
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות צימוקים ושוקולד צ'יפס דל קלוריות
רכיבים לעוגיות השוקולד צ'יפס:
סוכר חום - ¾ כוס דחוסה
סוכר לבן - ¼ כוס
חמאה - 6 כפות (מרוככת)
תמצית וניל - ½ כפית
מים - 3 כפות
קמח - ½1 כוסות
מלח - ¼ כפית
שוקולד מריר - ½ כוס (שבבים)
צימוקים - ½ כוס
אופן הכנת עוגיות השוקולד צ'יפס:
  1. חממו את התנור ל-175 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותו.
  2. בקערה בינונית, ערבבו יחד את הסוכר הלבן, הסוכר החום והחמאה עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  3. הוסיפו לקערה תמצית וניל, חלבון ומים, והקציפו עד לקבלת מרקם אוורירי.
  4. ערבבו בקערה נפרדת את אבקת הסודה לשתייה, הקמח והמלח.
  5. קפלו את תערובת הקמח לתוך הרכיבים שבקערה הבינונית. הוסיפו שבבי שוקולד וצימוקים וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה.
  6. בעזרת כף, צרו מהבלילה כדורים על נייר האפייה במרחק 2 סנטימטר זה מזה.
  7. הכניסו את התבנית לתנור למשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות מתקשות.
  8. הוציאו את העוגיות והניחו להן להתקרר על משטח צינון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.