מנות בשריות לא תמיד צריכות להיות מורכבות, כפי שתראו במתכון הטעים הבא שדורש הכנה של דקות ספורות. במקרה של התבשיל הטעים הזה תצטרכו פשוט להמתין בסבלנות עד שהתוצר יהיה מוכן, ותוכלו ליהנות ממנו בליווי של לחם חם שישלים את המנה הייחודית הזו.
מקור תמונה:
רחבי הרשת
אופן הכנת התבשיל הבשר:
-
הניחו סיר בינוני על להבה בינונית וטגנו בו שום ובצל עד להזהבה.
-
הוסיפו לסיר פלפל חריף וטגנו קלות. הוסיפו כמון, תבלין זרעי כוסברה, כורכום ומלח.
מקור תמונה:
shebayemenifood.com
-
הוסיפו לסיר את קוביות הבקר, טגנו במשך 5 דקות וכסו במים.
-
בשלו את התבשיל במשך 1-2 שעות, או עד שהבשר יתרכך לחלוטין.
-
הסירו את התבשיל מהלהבה ופרקו את קוביות הבשר בעזרת מזלג. הגישו חם והוסיפו חילבה מוכן לפי הטעם לכל אדם שירצה.