header

מתכון לתבשיל בשר תימני מתובל (Fahsa Saltah)

מנות בשריות לא תמיד צריכות להיות מורכבות, כפי שתראו במתכון הטעים הבא שדורש הכנה של דקות ספורות. במקרה של התבשיל הטעים הזה תצטרכו פשוט להמתין בסבלנות עד שהתוצר יהיה מוכן, ותוכלו ליהנות ממנו בליווי של לחם חם שישלים את המנה הייחודית הזו.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לתבשיל בשר תימני מתובל (Fahsa Saltah) מקור תמונה: רחבי הרשת
רכיבים לתבשיל הבשר:
בשר בקר - 450 גר' (כתף, חתוך לקוביות)
שמן - 1 כף
שיני שום - 3 (כתושות)
בצל - ½ (קצוץ)
פלפל ירוק חריף - ½ (קצוץ)
מים - 5 כוסות
כמון - ½ כפית
תבלין כוסברה - ½ כפית (מזרעי כוסברה)
מלח - ¾ כפית
חילבה מוכן - 2 כפות (להגשה, לא חובה)
אופן הכנת התבשיל הבשר:
  1. הניחו סיר בינוני על להבה בינונית וטגנו בו שום ובצל עד להזהבה.
  2. הוסיפו לסיר פלפל חריף וטגנו קלות. הוסיפו כמון, תבלין זרעי כוסברה, כורכום ומלח. preperation מקור תמונה: shebayemenifood.com
  3. הוסיפו לסיר את קוביות הבקר, טגנו במשך 5 דקות וכסו במים.
  4. בשלו את התבשיל במשך 1-2 שעות, או עד שהבשר יתרכך לחלוטין.
  5. הסירו את התבשיל מהלהבה ופרקו את קוביות הבשר בעזרת מזלג. הגישו חם והוסיפו חילבה מוכן לפי הטעם לכל אדם שירצה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.