את המנה הזו תוכלו להגיש גם בארוחות שישי משפחתיות וגם כארוחת צהריים ביום חול. תבשיל הבשר הטחון ברוטב הסלסה טעים בפשטותו וניתן להגיש אותו על מצע פלפלים, ובכך להפוך את צורת ההגשה למיוחדת.
אופן הכנת התבשיל בשר:
-
הניחו סיר בינוני על אש בינונית וערבבו בפנים את הבשר הטחון יחד עם כל התבלינים. כשהבשר יתבשל, הוסיפו את הסלסה ובשלו אותם במשך 5 דקות, עד הרתיחה.
-
אפשרויות הגשה: ישנה אפשרות לאכול את תערובת הבשר כפי שהיא, אך מומלץ להגיש אותה על מצע של פלפל מתוק בכדי ליהנות מטעם מעניין יותר. לשם כך קחו פלפל, חתכו אותו באמצע, רוקנו ממנו את הגרעינים והוסיפו את הבשר.
טיפ השף:
מומלץ להוסיף מעל לבשר אבוקדו, לימון, תירס, בצל אדום וכוסברה.
מקור: רומי.נ