header

מתכון למרק תירס וכרובית

קערת מרק חמימה עוזרת לא רק לחמם את הגוף, אלא גם לשפר את מצב הרוח בימים שאינם פשוטים. את מתכון המרק שלפניכם תוכלו להכין במזג אוויר קריר או חם וליהנות ממנה משביעה עם מרקם קרמי נימוח וטעם מפתיע שתתמכרו אליו.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למרק תירס וכרובית מקור תמונה: saltandlavender.com
רכיבים למרק תירס וכרובית:
גרגירי תירס - מ-4-5 קלחי תירס (טריים)
כרובית - 1 (חתוכה לפרחים)
שמן זית - 2 כפות
חומץ בלסמי - 2 כפות
תבלין איטלקי - 1 כפית (ניתן להמיר ב-½ כפית בזיליקום יבש ו-½ כפית אורגנו)
אבקת שום - 1 כפית
אבקת בצל - 1 כפית
חלב קוקוס - ¾1 כוסות
מרק ירקות - 2 כוסות (ניתן להכין מ-2 כפיות אבקת מרק ירקות שיומסו ב-2 כוסות מים)
אופן הכנת המרק תירס וכרובית:
  1. חממו את התנור ל-200 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. הניחו על התבנית את גרגירי התירס והכרובית, תבלו אותם בשמן, חומץ, תבלין איטלקי, אבקת שום, אבקת בצל, מלח ופלפל וערבבו היטב.
  3. הכניסו את התבנית למרכז התנור למשך 30 דקות או עד שהירקות יתרככו.
  4. הוציאו את הירקות מהתנור, צננו והכניסו למעבד מזון. הוסיפו למעבד המזון חלב קוקוס ומרק ירקות וערבלו עד לקבלת מחית חלקה.
  5. העבירו את המרק לסיר והניחו אותו על להבה בינונית גבוהה עד לרתיחה. כבו את הלהבה והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.