קערת מרק חמימה עוזרת לא רק לחמם את הגוף, אלא גם לשפר את מצב הרוח בימים שאינם פשוטים. את מתכון המרק שלפניכם תוכלו להכין במזג אוויר קריר או חם וליהנות ממנה משביעה עם מרקם קרמי נימוח וטעם מפתיע שתתמכרו אליו.
רכיבים למרק תירס וכרובית:
אופן הכנת המרק תירס וכרובית:
-
חממו את התנור ל-200 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
-
הניחו על התבנית את גרגירי התירס והכרובית, תבלו אותם בשמן, חומץ, תבלין איטלקי, אבקת שום, אבקת בצל, מלח ופלפל וערבבו היטב.
-
הכניסו את התבנית למרכז התנור למשך 30 דקות או עד שהירקות יתרככו.
-
הוציאו את הירקות מהתנור, צננו והכניסו למעבד מזון. הוסיפו למעבד המזון חלב קוקוס ומרק ירקות וערבלו עד לקבלת מחית חלקה.
-
העבירו את המרק לסיר והניחו אותו על להבה בינונית גבוהה עד לרתיחה. כבו את הלהבה והגישו חם.