אם חיפשתם מתכון לעוגיות שוקולד מיוחדות, רכות ונימוחות עם טעם ממכר שלא תוכלו להפסיק לאכול - העוגיות האלו יופיעו ראשונות בקטגוריה. אופן ההכנה שלהן פשוט וקל, ותוכלו ליהנות ממתכון לעוגיות שוקולד מדהימות שהן גם יפות וגם טעימות עם מראה של סדקים עדינים ומגרים.
מקור תמונה:
macaro-ni
אופן הכנת העוגיות שוקולד:
-
הכניסו לקערת המיקסר קקאו, סוכר,ושמן במהירות בינונית.
-
הורידו את מהירות המיקסר למהירות נמוכה והוסיפו ביצים בהדרגה אחת אחרי השנייה (המתינו עד להטמעת כל ביצה בתערובת לפני שתוסיפו את הביצים הנוספות).
-
הוסיפו את שאר חומרי המתכון לפי הסדר למעט אבקת הסוכר.
-
כסו את הקערה בניילון ניצמד וצננו למשך 4 שעות.
-
חממו תנור ל-160° מעלות.
-
הוציאו את הבצק מהמקרר, צרו ממנה כדורים בינוניים, גלגלו אותם בתוך קערה עם אבקת סוכר, הניחו במרחק 3 ס''מ אחד מהשני ואפו כ-10 דקות. צננו והגישו או אחסנו בצנצנת אטומה.