לכל חובבי המנות החריפות – זה בדיוק המתכון עבורכם! הפסטה הנפלאה שתכינו מהמתכון הזה היא חגיגה לעיניים וגם לחך הודות לפתיתי הצ'ילי האדומים, שיני השום, שמן הזית ומיץ הלימון שהופך את המנה למרעננת במיוחד.
אופן הכנת הפסטה:
-
חממו שמן על מחבת בינונית ועל להבה בינונית. הוסיפו למחבת את השום ובשלו עד שהוא יקבל גוון זהוב עדין.
-
הוסיפו למחבת את פתיתי הפלפל ובשלו במשך 20 שניות בערך.
-
הוסיפו למחבת את הפסטה, ערבבו היטב, הוסיפו את מיץ הלימון, ערבבו בשנית ובשלו במשך דקה אחת. הגישו חם.