אם כבר שבעתם ממתכוני מאפינס מתוקים עם פירות ואגוזים, כדאי לכם להכיר את מתכון המאפינס פיצה שמשגע את הרשת. רק 10 דקות עבודה ותוכלו להנות מפיצה במנה אישית שלא יפסיקו לדבר עליה.
מקור תמונה:
springlane
אופן הכנת המאפינס פיצה:
-
חממו שמן במחבת גדולה, על אש בינונית.
-
הוסיפו את הבצל והפלפל ובשלו אגב בחישה לעיתים קרובות, עד שהבצל מתרכך (כ-5 דקות).
-
העבירו לקערה גדולה והניחו לבצל ולפלפל להצטנן כ-10 דקות.
-
חממו תנור ל-200 מעלות. שמנו 2 תבניות אפייה עם 12 כוסות.
-
ערבבו בקערה גדולה קמח מחיטה מלאה, קמח, אבקת אפייה, אורגנו, סוכר, אבקת שום ומלח.
-
הוסיפו לתערובת הבצל והפלפל חלב דל שומן, גבינת פטה, ביצה, רסק עגבניות, זיתים ומערבבים היטב.
-
הוסיפו את החומרים היבשים לחומרים הרטובים וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
-
מלאו ⅔ מהכוסות בתבנית האפייה. הכניסו לתנור ואפו עד להזהבה, במשך 13 עד 15 דקות.
-
הניחו למאפינס להתקרר בתבנית כ-5 דקות, הוציאו מהתבנית והגישו חם או בטמפרטורת החדר.