בשבילי ובשביל ילדיי, המאכל המושלם לפתוח אתו את הבוקר הוא פנקייק. יש משהו קסום בערימת המטעמים הזאת בצירוף סירופ מתקתק שתמיד יעלו לנו חיוך על הפנים. הנה מתכון מנצח לפנקייק נפלא בשלושה מרכיבים בלבד.
אופן הכנת הפנקייק בננה:
-
חתכו את הבננה וערבבו אותה בקערה עם הקינמון והביצים.
-
רסקו את תוכן הקערה וערבבו עם כף, עד שתתקבל עיסה חלקה.
-
חממו מחבת על חום בינוני והוסיפו מעט שמן או חמאה.
-
השתמשו במצקת פשוטה כדי להעביר כרבע מהעיסה אל המחבת וטגנו אותה למשך 7 עד 8 דקות, או עד שהיא מזהיבה.
-
הפנקייק מוכן, וכל מה שנשאר לעשות זה רק להגיש אותו עם התוספת האישית שכל אחד אוהב - פרוסות בננה, מייפל, דבש, סירופ שוקולד או ליהנות מהמנה כפי שהיא.
מקור: אבי מורנו