מתכון לטוסט חריף וטעים במיוחד עם גבינות ופלפל חלפניו שמשדרג את המנה האהובה בצורה נפלאה.
אופן הכנת הטוסט:
-
צלו את הפלפלים על גריל חשמלי או בתנור שחומם ל-230° מעלות כ-15 דקות.
-
אחרי הצלייה, הכניסו את הפלפלים לשקית ניילון סגורה למשך 10 דקות כדי לאדות אותם. אחרי האידוי, קלפו בעדינות את הפלפלים, הסירו את ראשיהם, חצו אותם והוציאו את הזרעים.
-
חממו את הטוסטר לחום של 190° מעלות (חום בינוני ומעלה). ובינתיים, ערבבו בקערה את גבינת השמנת, הבצל הירוק והפלפל השחור.
-
מרחו על פרוסת לחם את תערובת הגבינה, הוסיפו את חתיכות החלפיניו וכסו בגבינת צ'דר.
-
כסו בפרוסת לחם נוספת וחממו בטוסטר עד לשהלחם יהפוך לזהוב וקריספי.
מקור: רינת רביב