header

מתכון לטוסט גבינות וחלפיניו

מתכון לטוסט חריף וטעים במיוחד עם גבינות ופלפל חלפניו שמשדרג את המנה האהובה בצורה נפלאה.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לטוסט גבינות וחלפיניו
רכיבים לטוסט:
פלפלים חריפים - 4 (חלפיניו קטנים)
גבינת שמנת - 80 גר'
בצל ירוק - לפי הטעם (קצוץ)
גבינת צ'דר - 3 פרוסות
לחם שאור - 4 פרוסות
פלפל שחור - לפי הטעם (גרוס)
אופן הכנת הטוסט:
  1. צלו את הפלפלים על גריל חשמלי או בתנור שחומם ל-230° מעלות כ-15 דקות.
  2. אחרי הצלייה, הכניסו את הפלפלים לשקית ניילון סגורה למשך 10 דקות כדי לאדות אותם. אחרי האידוי, קלפו בעדינות את הפלפלים, הסירו את ראשיהם, חצו אותם והוציאו את הזרעים.
  3. חממו את הטוסטר לחום של 190° מעלות (חום בינוני ומעלה). ובינתיים, ערבבו בקערה את גבינת השמנת, הבצל הירוק והפלפל השחור.
  4. מרחו על פרוסת לחם את תערובת הגבינה, הוסיפו את חתיכות החלפיניו וכסו בגבינת צ'דר.
  5. כסו בפרוסת לחם נוספת וחממו בטוסטר עד לשהלחם יהפוך לזהוב וקריספי.
מקור: רינת רביב
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.