מתכון לטוסט עם שילוב טעמים מיוחד של מתוק וחמוץ שיהפוך את המנה הזו לאחד הלהיטים של המטבח שלכם.
אופן הכנת הטוסט:
-
ערבבו בסיר קטן את האוכמניות והחומץ, בשלו במשך כ-5 דקות על חום בינוני. בזמן הבישול, מעכו את האוכמניות בגסות.
-
אחרי הבישול, סננו את תערובת האוכמניות והפרידו את הסירופ הנוזלי מהמוצקים.
-
מרחו את האוכמניות המוצקות על פרוסת לחם, כסו בשכבת גבינה, שכבת עלי תרד ועוד שכבת גבינה. כסו בפרוסת הלחם השנייה.
מקור: רינת רביב