אם חשבתם שטוסט הוא מנה פשוטה ומשעממת, המתכון הבא לטוסט גבינה ותאנים יוכיח לכם אחרת. שילוב הטעמים יוצא דופן של המנה הנפלאה הזו יפתיע אתכם בכל ביס מחדש, ויגרום לכם להכין אותה שוב ושוב.
אופן הכנת הטוסט:
-
מרחו על שתי פרוסות הלחם את ריבת התאנים, כך שכמעט תכסה את כל הפרוסה.
-
כסו את אחת הפרוסות בגבינת המנצ'גו והוסיפו את פרוסת הלחם השנייה.
-
חממו את השמן במחבת גדולה, וטגנו בה את שני הטוסטים. טגנו במשך כ-3 דקות עד להשחמת הלחם, הפכו וטגנו 2 דקות נוספות עד להשחמת הפרוסה השנייה.
מקור: רינת רביב