מתכון לקינוח הודי מסורתי, גולאב ג'אמון הנאכל בחגים ובאירועים משמחים שונים. השילוב המעניין בין הגבינה לסירופ הדבש יוצר חוויית טעמים מיוחדת הישר מהודו שאתם פשוט חייבים לנסות.
רכיבים לגולאב ג'אמון - כדורי גבינה:
אופן הכנת הגולאב ג'אמון - כדורי גבינה:
-
ערבבו בקערה את המצרכים לכדורים ולושו כ-10 דקות עד ליצירת בצק אחיד.
-
הכינו מהבצק כדורים קטנים בקוטר של כ-2 ס"מ. השאירו את הכדורים לנוח במשך חצי שעה.
-
לבינתיים הכינו את הסירופ.
-
חממו את המרגרינה בסיר נפרד, וטגנו בה את הכדורים תוך גלגול עד להשחמתם.
-
סיפגו את עודפי השמן והעבירו את הכדורים המטוגנים לסיר הסירופ לטבילה קצרה.
-
הניחו לשאריות הסירופ לנטוף, והגישו את הכדורים הטעימים.
אופן הכנת הסירופ:
-
ערבבו את המרכיבים לסירופ בסיר, הביאו לרתיחה והנמיכו את הלהבה.
מקור: רחלי סטמקר