header

מתכון לעוגיות סירופ וופל הולנדיות - שטרופוואפל

מתכון לחטיף הנחשב לאחד הממתקים ההולנדים האהובים ביותר. וופלים דקיקים מלאים בסירופ קרמל עשיר.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות סירופ וופל הולנדיות - שטרופוואפל
רכיבים לוופל ההולנדי:
קמח - 4 כוסות
חמאה - 1 כוס (או מרגרינה. 240 גר')
ביצים - 2 (גדולות)
סוכר - ½ כוס
מים - ½ כוס (פושרים)
קינמון - ½ כפית
שמרים יבשים - 2 כפות
רכיבים לסירופ:
סוכר חום - ½1 כוסות
חמאה - 1 כוס (או מרגרינה. 240 גר')
סירופ תירס - 6 כפות (כהה)
קינמון - 1 כפית
אופן הכנת הוופל ההולנדי:
  1. המיסו את השמרים במים הפושרים.
  2. ערבבו את החמאה לתוך הקמח, הוסיפו את הסוכר, הקינמון, הביצים ותערובת השמרים. ערבבו היטב והניחו לבצק לתפוח במשך 30-60 דקות.
  3. בינתיים, הכינו את סירופ המילוי.
אופן הכנת הסירופ:
  1. הרתיחו במחבת את הסוכר החום, כוס חמאה, סירופ התירס והקינמון, תוך כדי ערבוב מתמיד.
  2. הכינו מהבצק 12 כדורים קטנים. שטחו את הכדורים ואפו אותם במכשיר להכנת וופל בלגי במשך 30 שניות. במידה ואין לכם מכשיר שכזה, ניתן להשתמש בטוסטר פסים או משולשים.
  3. פרסו כל וופל לשתי פרוסות דקות, מרחו בינהן את סירופ הקרמל וסגרו. מומלץ לאכול כאשר הוופלים מעט קרים.
מקור: סיוון בלוך
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.