header

מתכון לעוף וחמאת בוטנים עטוף בחסה

המתכון למנה הזו המגיעה אלינו מהמטבח הסיני, משלבת את העסיסיות של העוף עם המתיקות והמליחות של חמאת הבוטנים בעלה חסה פריך. מנה משביעה ובריאה שניתן לאכול בתור חטיפים, או אפילו בתור מנה עיקרית.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לעוף וחמאת בוטנים עטוף בחסה
רכיבים לרול עוף:
עוף - 1 כוס (קוביות צלויות או מבושלות)
תפוח - ¾ כוס (קוביות קלופות)
בצל - ⅓ כוס (סגול, חתוך לקוביות)
ענבים - 20 חצאים (מגולענים)
מלח - ¼ כפית
חמאת בוטנים - 1 כף (טבעית)
שמן זית - 1 כף (או מיונז קל)
דבש - 1 כף
חסה רומית - 4 (עלים טריים)
אופן הכנת הרול עוף:
  1. שימו בקערה בינונית את העוף, התפוח, בצל, ענבים ומלח.
  2. שימו בקערה קטנה חמאת בוטנים, מיונז ודבש. וערבבו היטב.
  3. צקו את תכולת הקערה הקטנה לקערה הבינונית וערבבו.
  4. הניחו את התערובת בתוך עלה חסה, גלגלו והגישו.
מקור: שמעון לב
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.