header

מתכון ריבועי קינמון מסוכרים - סיני מיניז

אין מי שלא אוהב את ריבועי הקינמון הפריכים והמתוקים. עם מתכון הסיני מיניז תוכלו להכין את דגני הבוקר האהובים ממש אצלכם במטבח!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ריבועי קינמון מסוכרים - סיני מיניז
רכיבים לסיני מיניז:
קמח חיטה מלאה - ¼1 כוסות
קמח - ¼1 כוסות
קינמון - 3 כפיות
סודה לשתייה - 2 כפיות
חמאה - ⅓ כוס (בטמפרטורת החדר)
סוכר חום - ⅓ כוס
סוכר לבן - 1 כף
דבש - 2 כפות
ריוויון - ½ כוס
אופן הכנת הסיני מיניז:
  1. חממו מראש תנור לחום של 180° מעלות.
  2. ערבבו את הקמח המלא, הקמח, הסודה לשתייה והקינמון בקערת מעבד המזון. ערבבו היטב והוסיפו את החמאה, הסוכר החום, הסוכר הלבן, הוניל והדבש.
  3. הפעילו את מעבד המזון עד שהבצק הופך לצורת כדורים קטנים, ואז הוסיפו את החובצה וערבלו עד שהבצק הופך לכדור אחד. הבצק אמור להיראות יבש ומתפורר.
  4. חלקו את הבצק לשני חלקים, והניחו אחד מהם על משטח מקומח. כסו את הבצק בנייר אפייה, ורדדו אותו דרך נייר האפייה עד שיגיע לעובי של מטבע. הסירו את נייר האפייה.
  5. ערבבו בקערה אחת כף סוכר לבן עם כפית קינמון, ובקערה נוספת המיסו את החמאה. מרחו את החמאה על רדיד הבצק, ופזרו מעליו את תערובת הסוכר והקינמון.
  6. חתכו את רדיד הבצק לריבועים קטנים בגודל לבחירתכם, וסדרו אותם על תבנית מכוסה בנייר אפייה. חוררו בעדינות את הריבועים עם מזלג. חזרו על כל התהליך עם שארית הבצק.
  7. אפו את ריבועי הבצק במשך 9-13 דקות, עד שהם מקבלים צבע זהוב עדין, הניחו להם להתקרר ואחסנו במיכל אטום.
מקור: רונית גוזלן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.