עוגה עשירה ומתוקה, מרקם הקרמל הצמיגי הולם במיוחד את טעמו המתוק של השוקולד.
רכיבים לעוגת שוקולד וקרמל:
אופן הכנת העוגת שוקולד וקרמל:
-
ערבבו בקערה את הקמח, הסוכר, הקקאו, אבקת האפייה, המלח, הביצה, החלב והשמן. ערבבו היטב.
-
העבירו את התערובת לספלים והניחו בתוכם את חתיכות הקרמל, אחת אחת.
-
העבירו כל ספל בודד למיקרוגל והפעילו אותו על עוצמה גבוהה למשך דקה ו-30 שניות. אם בצק העוגה עדיין צמיגי, הפעילו שוב למשך 30 שניות נוספות.
-
חזרו על פעולת ההכנה עם הספלים האחרים. חשוב לבשל את הספלים אחד אחד.
מקור: יפית חיון