ל"ג בעומר תמיד מקושר בליבי למרשמלו צלוי על מקל, אבל השדרוג הבא מוכיח שכל עוד יש לכם מקל נקי ואש, אפשר להכין עוד הרבה מאוד קינוחים מתוקים! היופי בטריק הבא הוא מידת הפשטות שלו והעובדה שניתן בקלות להוסיף לו מגע אישי וליהנות מהריח והטעם הנפלא של מאפה טרי לצד המדורה.
אופן הכנת העוגת קינמון:
-
רדדו את הבצק על משטח מקומח ובעזרת סכין חדה פרסו פרוסות מתערובות בצק הקינמון.
-
פזרו על הבצק מעט אגוזים ופירות יער, או כל תוספת אחרת שעולה על דעתכם.
-
נקו היטב מקלות באורך ובעובי מתאים ולפפו עליהם את הבצק כשהתוספות כלפי פנים.
מומלץ שלא ללפף את הבצק באותה הנקודה פעמיים אלא לאורך המקל, כך שהשכבה החיצונית של הבצק לא תישרף.
-
חממו מעל האש וסובבו את המקל עד שכל הבצק מגיע לגוון חום-זהוב אחיד ואיכלו בזהירות
מקור: רעות מזור