לצד סלט, מרק, או כנשנוש לצד מטבלים שונים, מקלות הגבינה המשובחים האלה יהפכו ללהיט של הארוחה. היופי במקלות הגבינה האלו הוא היצירתיות - השתמשו בכל סוג גבינה שיש לכם והוסיפו גרעינים שונים כיד הדמיון, העיקר הגיוון. תכינו הרבה, הם נחטפים.
למתכונים נוספים מהבלוג "במטבח עם שפרה"
מקור תמונה:
shifra-l
אופן הכנת המקלות גבינה:
-
חממו תנור לחום של 180° מעלות.
-
פרסו את הבצק ומרחו אותו בביצה.
-
פזרו על הבצק את הגבינות המגורדות והדקו אותן בעזרת מערוך או עם כפות הידיים לתוך הבצק.
-
הפכו את הבצק (כדי להקל על הפיכתו, חיתכו אותו ל-2 מלבנים), מרחו שוב ביצה, פזרו מעל את הגרעינים ובעזרת מערוך הדקו אותם לבצק.
-
חתכו את הבצק לרצועות בעובי של כ-2 ס"מ. חצו כל רצועה, אחרת היא תהיה ארוכה מדי, וסובבו אותן בצורת בורג.
מקור תמונה:
shifra-l
-
הניחו את הרצועות על תבנית תנור גדולה שמרופדת בנייר אפייה ואפו כ-25 דקות, עד להזהבה.
מקור תמונה:
shifra-l
-
הגישו לשולחן ושיהיה בתיאבון!
טיפ השף:
ניתן להכין מספר שעות לפני ההגשה ולהשאיר בטמפרטורת החדר.
מקור: במטבח עם שפרה