אין כמו ירקות טריים כדי למלא מאגרים של ויטמינים ומינרלים וכן כדי לזכות באנרגיה ממקור טבעי. אחת מהדרכים הטובות ביותר לקבל את המיטב מירקות היא לאדות אותם, כמו במתכון הפשוט הבא, וליהנות מתוספת טעימה עם טעמים נהדרים לצד מנה עיקרית.
מקור תמונה:
Kun-chia Wu
אופן הכנת הירקות המאודים:
-
הכינו סיר של מים רותחים, והניחו מעליו סיר במבוק או מסננת לאידוי.
-
הנמיכו את הלהבה לעוצמה נמוכה-בינונית והניחו את הירקות בתוך כלי האידוי.
מקור תמונה:
J. Hendron
-
פזרו מלח ואבקת שום על הירקות ואדו כ-15 דקות או עד שהירקות מתרככים.
-
העבירו את הירקות לכלי הגשה, צננו מעט והגישו.