שילוב הוודקה והאשכולית האדומה יגרום לכם לבקש עוד קרטיב, ועכשיו!
אופן הכנת הארטיק אשכולית:
-
הרתיחו בסיר קטן את המים והסוכר על אש נמוכה-בינונית. לאחר ההרתחה, הסירו את הסיר מהאש והוסיפו לו את עלי הבזיליקום. הניחו לסירופ להתקרר, סננו ממנו את העלים והעבירו אותו למקרר.
-
הכניסו לכלי אחד את מיץ האשכוליות, סירופ המים והסוכר והוודקה. ערבבו היטב.
-
העבירו את תערובת הנוזלים לתבניות מתאימות לקרטיבים, הוסיפו את חתיכות האשכולית האדומה והקפיאו למשך 7-10 שעות.
מקור: יעל שקדי