אין כמו מרגריטה קפואה כדי להפוך כל יום קיצי לטוב יותר, המתכון לארטיק קיווי האלכוהולי שלפניכם יהפוך את החוויה לנעימה וטעימה יותר.
אופן הכנת הארטיק קיווי:
-
ערבבו את מיץ הליים, הסוכר והמים עד להמסה מוחלטת של הסוכר.
-
הוסיפו את הטקילה לתערובת וטרפו היטב. חשוב לא להוסיף יותר מדי, כיוון שאז הקרטיבים לא יקפאו.
-
העבירו את התערובת לתבנית הקרטיבים, אך השאירו מעט מקום.
-
הוסיפו את פרוסות הקיווי לתבנית. הקפיאו למשך 7-10 שעות.
מקור: יעל שקדי