היין המבעבע נותן לקרטיב זה מרקם מיוחד, מיץ הרימונים הסחוט מוסיף את החמיצות המתבקשת, ויחד מתקבל מתכון של שלמות, חובה לנסות!
אופן הכנת הארטיק רימון:
-
ערבבו את מיץ הרימון עם 2 כפות סוכר עד שהסוכר נמס לגמרי.
-
העבירו את מיץ הרימון לתבניות קרטיב כ-2 ס"מ בכל אחת. הוסיפו את המקלות והקפיאו למשך שעה.
-
בכלי נפרד, טרפו את מיץ הליים עם שארית הסוכר והיין המבעבע.
-
לאחר שכל הסוכר נמס, הוסיפו מספיק יין מבעבע כדי ליצור ½1 כוסות מהתערובת.
-
הוציאו את תבניות הקרטיב מהמקפיא, הכניסו פרוסות ליים לפי העדפתכם ושפכו פנימה את תערובת היין. הקפיאו במשך 7-10 שעות.
מקור: יעל שקדי