מתכון מיוחד לארטיק אבטיח, הקרטיב הזה יפתיע אתכם עם טעמי הפלפל הפיקנטיים שלו.
אופן הכנת הארטיק אבטיח:
-
קלפו את העגבניות וחתכו את האבטיח לקוביות קטנות.
-
העבירו את העגבניה והאבטיח למעבד מזון. הפעילו את מעבד המזון עד שהירקות ירוסקו לגמרי.
-
סננו את רסק האבטיח והעגבניה כדי להסיר את החתיכות הגדולות. אם אתם רוצים, תוכלו להחזיר לאחר מכן חלק מהחתיכות למיץ המסונן בשביל המרקם.
-
הוסיפו את הפלפלים למיץ האבטיח והעגבניה והניחו את המיץ במקרר למשך שעה.
-
לאחר ההמתנה, העבירו את המיץ עם הפלפלים לתבניות מתאימות והקפיאו במשך 7-10 שעות.
מקור: יעל שקדי