אנשים רבים בוחרים לאכול סלט לארוחת הצהריים ולא תמיד מרגישים שהצליחו לשבוע ממנו, אך סלט סטייק ואורז חום ימלא את בטנכם ויעשיר את גופכם בוויטמינים ובחלבונים.
אופן הכנת הסלט סטייק:
-
חממו במחבת על חום בינוני-גבוה כף של שמן זית.
-
ערבבו את גרידת הלימון יחד עם האורגנו, המלח והפלפל בתוך קערה קטנה.
-
חתכו את נתח הקצבים ל-4 חתיכות, הוסיפו אותן למחבת ובשלו עד שיגיע למידת עשייה מדיום רר (כשפנים הבשר בצבע ורדרד), 4 דקות לערך לכל צד.
-
בשלו את האורז החום לפי הוראות ההכנה שעל האריזה.
-
הוסיפו לאורז עגבניות שרי, זיתים, בצל, מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, 2 כפות אורגנו, שום, חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.
-
לבסוף, חתכו את הבשר לרצועות והוסיפו אותו לסלט האורז.
מקור: רומי.נ