שאני אוכלת קרמל טעמו המתוק תמיד מצליח לחמם את כל גופי והוא עוזר לסיים את היום על הצד הטוב ביותר. קינוח פודינג קרם קרמל הוא מאוד פשוט להכנה, כך שגם ילדיכם יוכלו לסייע בהכנות וילמדו איך להכין את אחד הקינוחים הטעימים ביותר שיש.
אופן הכנת הפודינג קרם קרמל:
-
המיסו ½ כוס סוכר עם שתי כפות מים בתוך מחבת קטנה על חום בינוני, וערבבו עד שהסוכר יהפוך לקרמל. שפכו את התערובת אל תוך 8 כוסות פודינג באופן שווה, או אל תוך תבנית עגולה, לפי ההעדפה שלכם.
-
חממו את התנור מראש על 180 מעלות.
-
העבירו את החלב לסיר קטן וחממו על אש בינונית עד לרתיחה.
-
טרפו את הביצים בקערה גדולה, הוסיפו מלח ואת הסוכר שנותר, ערבבו עם מיקסר במהירות נמוכה עד שיתקבל גוון צהבהב.
-
הוסיפו בהדרגה את החלב ותמצית וניל.
-
חלקו את תערובת הפודינג בין כוסות הפודינג באופן שווה.
-
מלאו חצי תבנית עמוקה במים, הניחו בתוכה את כוסות הפודינג והכניסו לתנור למשך שעה.
-
בתום האפייה הוציאו את כוסות הפודינג מהתבנית וצננו אותן במשך כחצי שעה.
-
הכניסו את הפודינג למקרר למשך שעתיים.
-
במידה והכנתם את הפודינג בתבנית עגולה, הפכו אותה על צלחת והגישו. את כוסות הפודינג תוכלו להגיש כפי שהן.
מקור: דנה.ת