צורת ההגשה המיוחדת והטעם הבלתי נשכח הופכים את המנה הזו לאהובה על ילדים ומבוגרים כאחד. זהו החטיף המושלם לכל מסיבה!
אופן הכנת הנגיסי בצל:
-
חתכו את שורשו של הבצל והשתמשו בסכין גדולה כדי לחרוץ חריץ המגיע כמעט עד לסופו של הבצל.
-
המשיכו לחרוץ חריצים בזוויות שונות, כך שבסופו של דבר ראש הבצל יהיה מחולק לשמיניות או עשיריות.
-
הפרידו קלות את פרוסות הבצל זו מזו וקמחו אותו היטב.
-
טגנו את הבצל טיגון עמוק עד להשחמה, והגישו אותו עם צלוחית מטבל מונחת במרכזו.
מקור: אביבה בלום