הקסטה, כריך הגלידה, הוא אחד החטיפים האהובים ביותר על הילדים של כולנו והם תמיד רוצים שנקנה להם אותו. מעכשיו, בזכות המתכון הנהדר הזה תוכלו להכין אותו בעצמכם בגרסה משופרת.
אופן הכנת ה''כריך'' גלידה:
-
השתמשו בסכין גדולה כדי לפרוס אריזת קרטון של גלידה לבחירתכם לפרוסות בעובי של 2 ס"מ.
-
חממו עוגיות בטעם המועדף עליכם במיקרוגל למשך 20 שניות.
-
הניחו את פרוסת אריזת הגלידה בין 2 עוגיות, והסירו את העטיפה.
אכלו בתיאבון!
מקור: אביבה בלום