מנת הפתיחה הבאה עומדת להפתיע את כל האורחים, כאשר הרביולי המוכר והאהוב זוכה לשדרוג, והוא מגיע אפוי ופריך היישר מהתנור.
אופן הכנת הרביולי גבינה:
-
חממו את התנור מראש על 220 מעלות.
-
רפדו תבנית אפייה עם נייר אפייה ורססו עליו מעט שמן.
-
הניחו סיר מלא במים על להבה בינונית, הוסיפו לו מעט מלח והביאו את הסיר לרתיחה. הכניסו את הרביולי לסיר המים והניחו להם להתבשל עד שיתרככו מעט, כ-5-3 דקות לערך. העבירו את הרביולי למסננת והניחו להם להתקרר מעט.
-
העבירו את פירורי הלחם לצלחת שטוחה, טבלו את הרביולי בביצה ולאחר מכן צפו אותם בפירורי הלחם והניחו על גבי תבנית האפייה.
-
אפו את הרביולי בתנור, ולאחר 6 דקות הפכו אותם לצדם השני ואפו במשך 6 דקות נוספות, או עד שיזהיבו.
-
הניחו לרביולי להתקרר מעט, סדרו על צלחת והגישו.
טיפ השף:
לא חייב רק לאפות, תוכלו גם לטגן את הרביולי בשמן עמוק ולהגיש.
מקור: דנה.ת