הכניסו בקלות את המטבח הבריטי והאמריקאי לביתכם בעזרת מאפה הקובלר, שיותיר את כל הטועמים מרוצים ושבעים.
רכיבים למאפה בטטה-תפוחים:
אופן הכנת המאפה בטטה-תפוחים:
-
חממו את התנור מראש ל-220 מעלות ומרחו מעט חמאה על תבנית אפייה (20X20).
-
הכניסו אל תוך קערה גדולה חמאה, תפוחים, בטטה, סוכר, ג'ינג'ר, קמח, תמצית וניל ותבלין דלעת, ערבבו היטב והעבירו לתבנית האפייה. לאחר מכן פזרו לפי רצונכם את רצועות בצק העלים המוכן.
-
הכניסו את התבנית לתנור ואפו במשך 40 דקות, או עד שהבצק יקבל גוון חום והתערובת תזהיב. הניחו למאפה להתקרר במשך 10 דקות והגישו.
אופן הכנת התבלין פאי דלעת:
-
ערבבו את התבלינים היטב.
-
התערובת מומלצת לשימוש מיידי.
מקור: רחל ה.