header

מתכון למאפה ג'ינג'ר בטטה ותפוח - קובלר

הכניסו בקלות את המטבח הבריטי והאמריקאי לביתכם בעזרת מאפה הקובלר, שיותיר את כל הטועמים מרוצים ושבעים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למאפה ג'ינג'ר בטטה ותפוח - קובלר
רכיבים למאפה בטטה-תפוחים:
חמאה - 2 כפות (לא מלוחה, חתוכה לקוביות + מעט חמאה נוספת לשימון התבנית)
תפוחים - 5 כוסות (קלופים וחתוכים לקוביות)
בטטה - 2 כוסות (קלופה ומגורדת)
סוכר חום - ½ כוס
ג'ינג'ר - 3 כפות (טחון)
קמח - 2 כפות
תמצית וניל - 2 כפיות
תבלין פאי דלעת - 1 כפית (מתכון בהמשך)
בצק עלים - מספר רצועות (קנוי)
רכיבים לתבלין פאי דלעת:
קינמון - 1 כף (טחון)
ג'ינג'ר - 2 כפיות (טחון)
מסמרי ציפורן - ½ כפית (גרוסים)
פלפל אנגלי - ½ כפית
אגוז מוסקט - ½ כפית (טחון)
אופן הכנת המאפה בטטה-תפוחים:
  1. חממו את התנור מראש ל-220 מעלות ומרחו מעט חמאה על תבנית אפייה (20X20).
  2. הכניסו אל תוך קערה גדולה חמאה, תפוחים, בטטה, סוכר, ג'ינג'ר, קמח, תמצית וניל ותבלין דלעת, ערבבו היטב והעבירו לתבנית האפייה. לאחר מכן פזרו לפי רצונכם את רצועות בצק העלים המוכן. preperation
  3. הכניסו את התבנית לתנור ואפו במשך 40 דקות, או עד שהבצק יקבל גוון חום והתערובת תזהיב. הניחו למאפה להתקרר במשך 10 דקות והגישו.
אופן הכנת התבלין פאי דלעת:
  1. ערבבו את התבלינים היטב.
  2. התערובת מומלצת לשימוש מיידי.
מקור: רחל ה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.