הסלט הבא מגיע אלינו מהמזרח הרחוק, ושילוב הטעמים שבו, יחד עם מרקם הפטריות הבשרניות והגזרים, יוצר סלט טעים, צבעוני ומשביע.
אופן הכנת הסלט פטריות וגזר:
-
הכניסו לקערה גדולה 3 כפות שמן צמחי, הוסיפו לו את חתיכות הגזרים ופרוסות הפטריות וערבבו יחד. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
-
חממו מחבת עמוקה על להבה בינונית-גבוהה והכניסו לתוכה את תכולת הקערה. ערבבו את הגזרים והפטריות לעתים, וטגנו עד שהם יתחילו להשחיר מעט בקצוות. הוציאו אל צלחת והניחו בצד לצינון.
מקור תמונה:
SteakEat
-
ערבבו יחד בקערה גדולה רוטב סויה, חומץ אורז, שמן שומשום (או סויה), ג'ינג'ר ו-1 כף של שמן צמחי.
-
חתכו מעט את הגזרים והפטריות המטוגנים, העבירו אותם לקערה עם הרוטב והוסיפו בצל ירוק וזרעי השומשום. תבלו במלח ופלפל במידת הצורך והגישו.
מקור: ברכה.א