התירס נמצא עכשיו בשיאו, וטעמו טוב מאי פעם בעונת החורף. כדי לשדרג את המנה הרגילה של תירס צלוי, נסו את המתכון הבא שמכיל גבינה, כוסברה ורכיבים נוספים שיהפכו את המנה לכוכבת הארוחה.
מקור תמונה:
Jason Hamner
אופן הכנת התירס הקלוי:
-
חממו את התנור ל-180 מעלות.
-
הניחו את קלחי התירס עם הקליפה על תבנית אפייה, והכניסו לתנור ל-40-45 או עד שהם מתרככים.
מקור תמונה:
Lynn Gardner
-
הוציאו את התירס מהתנור, קלפו אותם ומרחו כף חמאה על כל קלח.
-
סדרו על צלחות ופזרו מעל את שאר הרכיבים (ניתן להכניס את התירס המצופה לתנור ל-5 דקות נוספות כדי שהגבינה תותך).