header

מתכון קל ומהיר לפסטה עם גבינה וירקות

המנה הנפלאה הזו עשירה בכל טוב והיא כוללת פסטה, ירקות, גבינה וביצים, אשר מכילים את ארבע אבות המזון שמומלץ לצרוך בארוחה החשובה ביותר ביום.

זמן הכנה: 25 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון קל ומהיר לפסטה עם גבינה וירקות מקור תמונה: Karin Dalziel
רכיבים ל פסטה עם ירקות:
פסטה - 450 גר' (לינגוויני מבושלת)
שמן זית - 3 כפות
תפוחי אדמה - ½ קג' (חתוכים לקוביות)
בצל - 1 בינוני (חתוך לקוביות)
פלפל אדום - ½ פלפל (חתוך לקוביות)
פלפל ירוק - ½ פלפל (חתוך לקוביות)
טימין - 1 כף (טחון)
חמאה - 1 כף (לא מלוחה)
ביצים - 4 (בינוניות, טרופות)
מלח - לפי הטעם
גבינת צ'דר - ⅔ כוס (מגורדת)
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת ה פסטה עם ירקות:
  1. במחבת גדולה ועל להבה בינונית, חממו את שמן הזית. הוסיפו את קוביות תפוחי האדמה ותבלו עם מלח ופלפל. טגנו במשך 5 דקות וערבבו מדי פעם.
  2. הוסיפו לתפוחי האדמה את הבצל, קוביות הפלפלים והתימין. תבלו במלח ופלפל וערבבו מדי פעם במשך 8 דקות.
  3. הכניסו את התערובת המבושלת במחבת לקערה בינונית והניחו בצד.
  4. החזירו את המחבת ללהבה והמיסו בה את החמאה. הוסיפו למחבת את הביצים הטרופות וערבבו בעדינות במשך 2 דקות.
  5. הוסיפו למחבת את הגבינה המגורדת וערבבו. התערובת אמורה להיות נוזלית מעט.
  6. הוסיפו למחבת את הפסטה ותערובת הירקות שבקערה וערבבו הכל יחד עד שכל החומרים יתאחדו והביצים יתבשלו. הגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.