המנה הנפלאה הזו עשירה בכל טוב והיא כוללת פסטה, ירקות, גבינה וביצים, אשר מכילים את ארבע אבות המזון שמומלץ לצרוך בארוחה החשובה ביותר ביום.
אופן הכנת ה פסטה עם ירקות:
-
במחבת גדולה ועל להבה בינונית, חממו את שמן הזית. הוסיפו את קוביות תפוחי האדמה ותבלו עם מלח ופלפל. טגנו במשך 5 דקות וערבבו מדי פעם.
-
הוסיפו לתפוחי האדמה את הבצל, קוביות הפלפלים והתימין. תבלו במלח ופלפל וערבבו מדי פעם במשך 8 דקות.
-
הכניסו את התערובת המבושלת במחבת לקערה בינונית והניחו בצד.
-
החזירו את המחבת ללהבה והמיסו בה את החמאה. הוסיפו למחבת את הביצים הטרופות וערבבו בעדינות במשך 2 דקות.
-
הוסיפו למחבת את הגבינה המגורדת וערבבו. התערובת אמורה להיות נוזלית מעט.
-
הוסיפו למחבת את הפסטה ותערובת הירקות שבקערה וערבבו הכל יחד עד שכל החומרים יתאחדו והביצים יתבשלו. הגישו חם.