header

מתכון לפלאפל תרד

רבים מאיתנו שמעו על יתרונותיו הבריאותיים של התרד, אבל טעמו הדומיננטי בחלק מהמנות גורם לרבים להימנע ממנו. במנת הפלאפל הבאה התרד לא "משתלט" על קשת הטעמים, ויחד עם שום ותבלינים הוא הופך אותה לקצת יותר בריאה. על מנת לטחון את גרגרי החומוס והתרד ניתן להשתמש במטחנת בשר כדי לקבל עיסה במרקם חלק, או במעבד מזון לצורך קבלת תערובת במרקם גס יותר.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפלאפל תרד
רכיבים לפלאפל תרד:
מלח - לפי הטעם
אבקת אפייה - ½ כפית
תרד - ½ ק"ג
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפלאפל תרד:
  1. השרו את גרגרי החומוס במים למשך הלילה.
  2. בבוקר, סננו את הגרגרים ויבשו אותם על גבי מגבת נייר.
  3. שטפו את התרד והעבירו אותו למטחנת בשר או למעבד מזון יחד עם הגרגרים והשום. טחנו את הרכיבים היטב עד לקבלת עיסה במרקם הרצוי.
  4. העבירו את העיסה לקערה, הוסיפו את אבקת האפייה, המלח והפלפל השחור וערבבו היטב.
  5. צרו מהעיסה כדורים קטנים וטגנו אותם בשמן עמוק עד להזהבה. preperation
מקור: צביה ש.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.