header

מתכון לאומלט פטריות ותרד

אין שום סיבה בעולם להגיש אומלט רק במסגרת ארוחת הבוקר, משום שמנות שכאלו טעימות בכל שעה ביום וכמעט כולם אוהבים אותן. תוכלו להיעזר במתכון הבא כדי להכין מנת פתיחה נהדרת שתוכיח זאת לעצמכם ולכל יקיריכם.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לאומלט פטריות ותרד מקור תמונה: kitchenmag
רכיבים לאומלט פטריות:
תרד - חופן
שמן זית - 1 כף
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת האומלט פטריות:
  1. הקציפו את הביצים בקערה.
  2. חתכו את הפטריות לקוביות קטנות, קצצו את התרד, הכניסו אותם לקערה חדשה וערבבו היטב. לאחר מכן, הוסיפו חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור לפי הטעם וערבבו שנית.
  3. שמנו מחבת בשמן זית והניחו אותה על להבה גבוהה. צקו 2 כפות מבלילת הביצים למחבת ופרסו אותה על שטח המחבת כפי שנהוג לעשות עם פנקייקים. טגנו את האומלט עד שיהיה מוכן, כשאין להפוך אותו במהלך הטיגון. המשיכו להכין את כל בלילת הביצים, והניחו את האומלטים על צלחת המרופדת במגבת נייר.
  4. חלקו את המילוי שהכנתם באופן שווה והניחו על כל אומלט. גלגלו את האומלטים, סגרו אותם עם קיסם והגישו.
מקור: כרמית.ע
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.