אין שום סיבה בעולם להגיש אומלט רק במסגרת ארוחת הבוקר, משום שמנות שכאלו טעימות בכל שעה ביום וכמעט כולם אוהבים אותן. תוכלו להיעזר במתכון הבא כדי להכין מנת פתיחה נהדרת שתוכיח זאת לעצמכם ולכל יקיריכם.
מקור תמונה:
kitchenmag
אופן הכנת האומלט פטריות:
-
הקציפו את הביצים בקערה.
-
חתכו את הפטריות לקוביות קטנות, קצצו את התרד, הכניסו אותם לקערה חדשה וערבבו היטב. לאחר מכן, הוסיפו חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור לפי הטעם וערבבו שנית.
-
שמנו מחבת בשמן זית והניחו אותה על להבה גבוהה. צקו 2 כפות מבלילת הביצים למחבת ופרסו אותה על שטח המחבת כפי שנהוג לעשות עם פנקייקים. טגנו את האומלט עד שיהיה מוכן, כשאין להפוך אותו במהלך הטיגון. המשיכו להכין את כל בלילת הביצים, והניחו את האומלטים על צלחת המרופדת במגבת נייר.
-
חלקו את המילוי שהכנתם באופן שווה והניחו על כל אומלט. גלגלו את האומלטים, סגרו אותם עם קיסם והגישו.
מקור: כרמית.ע