המנה הבאה, שמקורה במקסיקו, היא צבעונית, טעימה, פשוטה להכנה ומושלמת ככריך ייחודי לארוחת הצהריים או הערב. השילוב בין הדג המתובל ובין האבוקדו והירקות יוצר ארוחה שלמה בתוך מעטפת טעימה של טורטייה שתענוג לאכול.
מקור תמונה:
Karen
רכיבים לטאקו דגים:
שמן - 2 כפות + שמן לטיגון
אופן הכנת הטאקו דגים:
-
אם הדג יצא מהקפאה, הפשירו אותו והשרו במיץ לימון במשך חצי שעה. אם הדג טרי, ערבבו בצלוחית מיץ לימון, פפריקה, מלח, פלפל ו-2 כפות שמן, ערבבו היטב ומרחו את התערובת על הדג.
-
חממו שמן על מחבת גדולה, הניחו בתוכה את הדג וטגנו כ-3-5 דקות מכל צד או עד שהוא מוכן משני צדיו.
-
בזמן שהדג בטיגון, חתכו את העגבנייה והאבוקדו לקוביות וערבבו בצלוחית עם מעט מלח ופלפל.
מקור תמונה:
eltpics
-
כאשר הדג מוכן, הניחו אותו במרכז של כל טורטייה.
-
הוסיפו לטורטיות עם הדגים חסה קצוצה, סלט עגבניות ואבוקדו, פזרו מעל כוסברה טרייה, קפלו לחצי והגישו.
מקור: דוד כהן