header

מתכון לסאגו מנגו

‎הלהיט הבא הגיע מהמטבח הקנטונזי, והוא יהפוך להיות אחד הקינוחים האהובים עליכם, לא רק כי הוא כל כך פשוט להכנה, אלא בעיקר מכיוון שהוא בעל טעם פירותי, מתקתק וקרמי, זאת מבלי להכביד על הקיבה כמו עוגה. אם אף פעם לא טעמתם סאגו בעבר, נכיר לכם אותו כעת – מדובר בשילוב של פודינג ושייק עם פניני טפיוקה, אשר הופכים את חוויית האכילה ללא פחות ממושלמת. תצטרכו רק 4 מרכיבים, אז למה אתם מחכים? תתחילו להכין!

זמן הכנה: 25 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לסאגו מנגו מקור תמונה: Teakandthyme.com
רכיבים לסאגו מנגו:
מנגו - 6 קטנים (חתוכים לקוביות)
חלב קוקוס - 400 גרם (1 פחית)
אופן הכנת סאגו מנגו:
  1. מלאו סיר גדול בכמה שיותר מים והביאו לרתיחה.
  2. הוסיפו את פניני הטפיוקה, ערבבו מיד והפחיתו את עוצמת האש. בשלו על סף רתיחה למשך 10 דקות.
  3. הסירו את הסיר מהאש, כסו אותו עם מכסה והשאירו בצד למשך 10 דקות, עד שפניני הטפיוקה יהפכו לשקופות לחלוטין.
  4. סננו את פניני הטפיוקה, מלאו שוב את הסיר במים קרים, והניחו את המסננת עם פניני הטפיוקה בסיר כך שכל הפנינים יהיו מכוסות במים עד שתשתמשו בהן.
  5. כעת ערבלו בבלנדר את רוב קוביות המנגו (של כ-5 מהמנגו - השאירו קצת בצד להגשה) יחד עם חלב הקוקוס והחלב המרוכז עד שמתקבלת תערובת חלקה. טעמו והוסיפו עוד חלב מרוכז אם תרצו להמתיק עוד יותר.
  6. העבירו את תערובת המנגו לקערת הגשה, הוסיפו לה את פניני הטפיוקה וערבבו עד שכל הרכיבים משתלבים היטב.
  7. הגישו את הסאגו מנגו קר בקעריות או בכוסות וקשטו עם עוד קצת חלב קוקוס וחתיכות מנגו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.