header

מתכון לפסטה עם פטריות, אספרגוס ואגוזי מלך

בתפריטים של מסעדות איטלקיות רבות יש מנות שתמיד מושכות את העין בזכות התוספות המיוחדות שיש בהן, אך לא כל מי שרואה אותן מרגיש מספיק "אמיץ" כדי להזמין אותן במקום המנות שהוא כבר מכיר ואוהב. בעזרת המתכון הפשוט שלפניכם תוכלו להכין מנה שכזאת בבית, ולהתענג - מבלי להסתכן - מהטעם העשיר והמפנק של פטריות מוקרמות ואספרגוס מטוגן בחמאה, ביחד עם אגוזי מלך שמעניקים פריכות ומתיקות נפלאות. אנחנו מבטיחים לכם שהתוצאה גם תצא הרבה יותר טעימה מהרבה מנות שאכלתם במסעדות עד היום, והסועדים שלכם לא יפסיקו להחמיא לכם!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה עם פטריות, אספרגוס ואגוזי מלך מקור תמונה: foodnetwork.com
רכיבים לפסטה עם פטריות, אספרגוס ואגוזי מלך:
פסטה - 450 גרם (רצוי מסוג פרפלה - פפיונים)
חמאה - 3 כפות
פטריות שמפניון - 400 גרם (חתוכות)
אספרגוס - 400 גרם (קצוצים וחתוכים לרוחב)
אגוזי מלך - ¾ כוס (קלויים)
גבינת פרמזן - ¼ כוס (מגורדת)
מלח - להרתחה ולתיבול לפי הטעם
אופן הכנת פסטה עם פטריות, אספרגוס ואגוזי מלך:
  1. הרתיחו על להבה גדולה מים עם מעט מלח בכמות שתכסה את כל הפסטה בסיר גדול, הוסיפו אותה למים הרותחים ובשלו למשך כ-12 דקות תוך ערבוב מפעם לפעם. סננו את המים מהסיר ושמרו בצד כוס מהם.
  2. במקביל, חממו את החמאה במחבת גדולה על להבה בינונית. אחרי שכולה נמסה הוסיפו את הפטריות ובשלו תוך כדי ערבוב במשך 5-6 דקות.
  3. הוסיפו גם את האספרגוס, ערבבו והמשיכו לבשל במשך 5 דקות נוספות, עד שהאספרגוס מתרכך קלות.
  4. בשלב הזה הפסטה שלכם אמורה להיות מוכנה. הוסיפו אותה למחבת ואז הוסיפו את גבינתה מסקרפונה, אגוז המוסקט ואחריהם בפעימות את כוס מי הבישול ששמרתם - מזגו רבע כוס בכל פעם תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב יכסה את הפסטה היטב.
  5. הוסיפו למחבת חצי כוס מאגוזי המלך, המשיכו לבשל במידת הצורך כדי להסמיך את הרוטב ואז כבו את האש.
  6. תבלו במלח לפי הטעם, העבירו לכלי הגשה ופזרו מעל את שארית האגוזים לצד גבינת הפרמזן המגורדת באופן אחיד. בתאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.