header

מתכון לפודינג מנגו

טעמו של המנגו הנהדר הופך לבסיס נפלא לפודינג, ותוכלו להכין אותו כסיומת נפלא לכל ארוחה המיועדת לגדולים ולקטנים כאחד.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לפודינג מנגו מקור תמונה: taste
רכיבים לפודינג מנגו:
מנגו בינוניים - 3 (בשלים, קלופים וחתוכים לריבועים)
אבקת ג'לטין - 5 כפיות
סוכר - ½ כוס
נקטר מנגו - ¾2 כוסות
חלב מרוכז - 375 מ''ל
מנגו קטן - להגשה (פרוס לפרוסות דקות)
אופן הכנת הפודינג מנגו:
  1. מעבדים את המנגו הבשל במעבד מזון עד לקבלת מחית חלקה, ומעבירים אותה לקערה גדולה. preperation
  2. שופכים ¾ כוס נקטר מנגו אל קערה חסינה לחום, מוסיפים את הג'לטין ומניחים את הקערה בסיר קטן.
  3. מוסיפים אל תוך הסיר מים רותחים עד שהם מכסים מחצית מהקערה, ומקציפים את התערובת בעזרת מזלג עד להמסת הג'לטין.
  4. שמים את הסוכר יחד עם ¾ כוס נקטר מנגו בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים תוך כדי בחישה במשך 3 דקות או עד שהסוכר נמס. מניחים בצד להתקרר.
  5. מוסיפים את תערובת הג'לטין, תערובת נקטר המנגו, החלב המרוכז ושארית נוזל המנגו שנותר אל הקערה שבה שמתם את מחית המנגו מסעיף 1.
  6. מקציפים עד לקבלת תערובת במרקם חלק, ומחלקים בין 8 כוסות.
  7. מקפיאים כ-6 שעות, מעטרים בחתיכות מנגו טרי ומגישים.
מקור: דליה.כ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.