טעמו של המנגו הנהדר הופך לבסיס נפלא לפודינג, ותוכלו להכין אותו כסיומת נפלא לכל ארוחה המיועדת לגדולים ולקטנים כאחד.
מקור תמונה:
taste
אופן הכנת הפודינג מנגו:
-
מעבדים את המנגו הבשל במעבד מזון עד לקבלת מחית חלקה, ומעבירים אותה לקערה גדולה.
-
שופכים ¾ כוס נקטר מנגו אל קערה חסינה לחום, מוסיפים את הג'לטין ומניחים את הקערה בסיר קטן.
-
מוסיפים אל תוך הסיר מים רותחים עד שהם מכסים מחצית מהקערה, ומקציפים את התערובת בעזרת מזלג עד להמסת הג'לטין.
-
שמים את הסוכר יחד עם ¾ כוס נקטר מנגו בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים תוך כדי בחישה במשך 3 דקות או עד שהסוכר נמס. מניחים בצד להתקרר.
-
מוסיפים את תערובת הג'לטין, תערובת נקטר המנגו, החלב המרוכז ושארית נוזל המנגו שנותר אל הקערה שבה שמתם את מחית המנגו מסעיף 1.
-
מקציפים עד לקבלת תערובת במרקם חלק, ומחלקים בין 8 כוסות.
-
מקפיאים כ-6 שעות, מעטרים בחתיכות מנגו טרי ומגישים.
מקור: דליה.כ