קציצות הירק הפשוטות והעשיריות האלה עומדות להפוך לאחת מהמנות שהילדים שלכם הכי יאהבו, וזה מאוד ישמח אתכם משום שהן מכילות הרבה רכיבים נפלאים וגם קל להכין אותן. תוכלו להגיש אותן לצד מנה בשרית או להכין ארוחת ערב צמחונית וקלה עבור כל המשפחה, ולא משנה באיזו אפשרות תבחרו, סביר להניח שתקבלו הרבה מחמאות!
רכיבים לקציצות ירק עשירות:
אופן הכנת הקציצות ירק עשירות:
-
ערבבו את כל הרכיבים חוץ מהשמן בקערה גדולה, טעמו ותקנו תיבול במידת הצורך.
-
חממו מחבת מעל להבה בינונית והוסיפו בערך 2 כפות שמן. אחרי שהשמן מתחמם, צרו קציצות בעזרת כף עמוסה של תערובת הירקות, הניחו אותן בתוך המחבת ושטחו אותן קלות.
-
טגנו את הקציצות מכל צד למשך 3-4 דקות לקבלת פריכות קלה וצבע חום-כתום. אם הקציצות משנות צבע במהירות רבה מדי, הנמיכו את עוצמת הלהבה.
-
העבירו את הקציצות המוכנות לכלי מרופד בנייר סופג ושיהיה בתיאבון.