header

סלמון ממולא בפסטו וגבינה

סלמון הוא דג בריא מאוד שמלא בחומצות שומן אומגה 3, ואנשים רבים אוהבים לשלב אותו כאחד המרכיבים הקטנטנים במנת הסושי, אך אם אתם מעוניינים להשתמש בו כחלק עיקרי ממנה מפתיעה ולא שגרתית, נסו את המתכון הבא. אתם עומדים לגלות כיצד להכין סלמון ממולא בכל טוב עם גבינה ופסטו – מנה מושלמת שתשאיר את כל מי שיטעם ממנה המום מהמרקם והטעם הנהדרים שלה.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
רכיבים לסלמון ממולא עם גבינה ופסטו:
פילה סלמון - 2 (ללא עצמות ועור)
רוטב פסטו - 2 כפות
גבינת פרמז'ן - ⅓ כוס (35 גרם)
פירורי לחם - ⅓ כוס (35 גרם)
מלח - 1 כפית (ועוד קצת לתיבול הדג)
פלפל שחור - ½ כפית (ועוד קצת לתיבול הדג)
ביצה - 1
שמן זית - 3 כפות
מיץ לימון - מחצי לימון
טימין - 1 כפית (יבש או טרי)
אופן הכנת הסלמון ממולא עם גבינה ופסטו:
  1. חממו את התנור מראש ל-200 מעלות.
  2. ערבבו בקערה בינונית את גבינת הריקוטה, הפסטו, המלח, הפלפל, הפרמזן, פירורי הלחם והביצה.
  3. חתכו את פילה הסלמון מהצד במרכזו, כך שתיצרו בו כיס למילוי.
  4. מלאו את הכיס שיצרתם בסלמון עם המילוי שהכנתם. דחפו ודחסו כמה שיותר ממנו לתוכו.
  5. ערבבו בקערה אחרת את שמן הזית עם מיץ הלימון, הטימין וקורט מלח ופלפל שחור, והברישו את התערובת הזו על דג הסלמון.
  6. שימו נייר אפייה על תבנית אפייה, שמנו אותו והניחו עליו את חתיכות הסלמון הממולא.
  7. אפו את הסלמון בתנור למשך 12-15 דקות, עד שהמילוי מתחיל להשחים, והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.