header

מתכון ללחם אירי מושלם עם גבינת צ'דר ורוזמרין

אם הכנת לחם תמיד נראתה לכם כמו משימה מורכבת וכמעט בלתי אפשרית, בעזרת המתכון הפשוט הזה תגלו שהשד ממש לא כזה נורא! מדובר במאפה נפלא ממטבחי אירלנד שדורש רק 6 רכיבים וכ-10 דקות עבודה לפני שהוא נכנס לתנור, ואחר כך ריחות הרוזמרין הגבינה שתוסיפו אליו בוודאות יתחילו לעורר את התיאבון שלכם. לא צריך להמתין בזמן שהוא תופח, לא צריך לעבוד קשה כדי לרדד אותו וממש לא צריך להסתפק בלחמים רגילים בזמן שכל אחד ואחת יכולים להכין את המתכון הפשוט הזה - אז קדימה למטבח!  

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 10
רמת קושי: קל
מתכון ללחם אירי מושלם עם גבינת צ'דר ורוזמרין מקור תמונה: closetcooking.com
רכיבים ללחם אירי:
קמח - 2 כוסות
מלח - ½ כפית
סודה לשתייה - 1 כפית
חובצה - כוס (ניתן להשתמש בלבן או רוויון)
גבינת צ'דר - 2 כוסות (קוביות או מגוררת)
רוזמרין - 2 כפות (קצוץ)
אופן הכנת הלחם אירי:
  1. חממו תנור מראש לחום של 220 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. בינתיים, ערבבו את כל רכיבי הלחם בקערה גדולה ולושו בעדינות עד שמתקבל בצק אחיד.
  3. עצבו את הבצק לצורה הרצויה, הניחו אותו על התבנית והכניסו לתנור למשך 20-30 דקות.
  4. בסיום החימום בדקו האם הלחם שלכם בצבע חום-זהוב ושקיסם שננעץ במרכזו יוצא יבש. לקרת הסיום ניתן לפזר על חלקו העליון מעט גבינה כדי ליצור ציפוי פריך.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.