יהודית אומרת שזה אחד הסלטים הטעימים ביותר, ושהיא אוהבת לשלב אותו עם כריך רוסטביף. המתכון הזה יספק לכם כמות גדולה מהסלט, ומומלץ להכין אותו לקראת סעודה גדולה.
מקור תמונה:
yehudithhh
אופן הכנת הסלט קולסלאו:
-
לקצוץ את הכרוב והגזר לרצועות דקות (להשאיר אותם נפרדים).
-
להשרות את הכרוב במי מלח למשך שעתיים ואפשר אפילו יותר מזה – זה מרכך את הכרוב וגורם לו לקבל אליו את התבלינים והמיונז ביותר אהבה.
-
לסנן היטב את הכרוב עד שהוא ממש יבש (יהודית מייבשת במכשיר לייבוש חסה), ולערבב את הכרוב יחד עם הגזר.
-
להוסיף את המיונז – להתחיל עם חצי כוס ואם חסר אז להוסיף.
-
לתבל בסוכר, מלח, פלפל שחור וחומץ תפוחים. לערבב היטב ולהחדיר את המיונז לכרוב בעזרת כף.
-
לשים במקרר לפחות שעתיים לפני שטועמים. לאחר הטעימה, ניתן לתקן את התיבול לפי הצורך והטעם האישי.
-
הסלט משתבח אחרי כמה שעות במקרר, והכי טעים להגיש אותו יחד עם בשר על האש או כריך רוסטביף בבאגט.
מקור: יהודית אביב