header

מתכון לסלט קולסלאו מהבלוג "הלוחשת לאוכל"

יהודית אומרת שזה אחד הסלטים הטעימים ביותר, ושהיא אוהבת לשלב אותו עם כריך רוסטביף. המתכון הזה יספק לכם כמות גדולה מהסלט, ומומלץ להכין אותו לקראת סעודה גדולה.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט קולסלאו מהבלוג "הלוחשת לאוכל" מקור תמונה: yehudithhh
רכיבים לסלט קולסלאו:
מים וכף גדושה מלח - 1 (להשריית הכרוב- קערת מים וכף גדושה מלח )
מיונז - ½-¾ כוס (מהסוג המועדף עליכם)
סוכר - 2 כפות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - ½ כפית
חומץ תפוחים - 3-4 כפות
אופן הכנת הסלט קולסלאו:
  1. לקצוץ את הכרוב והגזר לרצועות דקות (להשאיר אותם נפרדים).
  2. להשרות את הכרוב במי מלח למשך שעתיים ואפשר אפילו יותר מזה – זה מרכך את הכרוב וגורם לו לקבל אליו את התבלינים והמיונז ביותר אהבה.
  3. לסנן היטב את הכרוב עד שהוא ממש יבש (יהודית מייבשת במכשיר לייבוש חסה), ולערבב את הכרוב יחד עם הגזר.
  4. להוסיף את המיונז – להתחיל עם חצי כוס ואם חסר אז להוסיף.
  5. לתבל בסוכר, מלח, פלפל שחור וחומץ תפוחים. לערבב היטב ולהחדיר את המיונז לכרוב בעזרת כף.
  6. לשים במקרר לפחות שעתיים לפני שטועמים. לאחר הטעימה, ניתן לתקן את התיבול לפי הצורך והטעם האישי.
  7. הסלט משתבח אחרי כמה שעות במקרר, והכי טעים להגיש אותו יחד עם בשר על האש או כריך רוסטביף בבאגט.
מקור: יהודית אביב
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.