אתם צריכים להכין קינוח לארוחה ונמאס לכם מהמתכונים המוכרים? מחפשים מתכון לקינוח מיוחד שיגרום לאורחים שלכם ללקק את האצבעות? מצאנו עבורכם מתכון נהדר, עם מרכיב מפתיע ואהוב – שוקולד טובלרון! אתם מוזמנים לגוון את תפריט הקינוחים המוכרים שלכם עם שדרוג טעים זה, שידוע בייחודו ובשונותו מהסוגים האחרים שכולם רגילים לאכול. הפתיעו את האורחים שלכם עם המתכון הבא, וצפו למחמאות!
מקור תמונה:
food.com
רכיבים למתכון לעוגת שוקולד עם טובלרון:
אופן הכנת המתכון לעוגת שוקולד עם טובלרון:
-
ערבלו חמאה למשך כחצי דקה, ולאחר מכן הוסיפו אבקת סוכר והמשיכו לערבב עד לקבלת מרקם שמזכיר פירה.
-
אל התערובת שקיבלתם, הוסיפו ביצים ואת הטובלרון המומס וערבבו עד לקבלת מרקם קרמי.
-
הוסיפו קמח, אבקת אפייה וקקאו, וערבבו עד לקבלת מרקם אחיד.
-
הוסיפו חלב ובחשו שוב.
-
הכניסו את התערובת שקיבלתם לתבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ, ואפו את העוגה בתנור למשך 40-30 דקות, בחום של 180 מעלות.
-
הוציאו את העוגה מהתנור, קררו אותה למשך כמה דקות והגישו לשולחן עם חיוך.
טיפ השף:
כדי לקשט את העוגה עוד יותר, פזרו עליה שברי שקדים כפי שניתן לראות בתמונה.