הצ'אטני הנפלא הזה לוקח את השסק הטרי למחוזות אחרים ויכול להיות מושלם כמטבל לנאצ'וס ופסטלים של תפוחי אדמה, שיזכו לתוסף מתקתק וייחודי.
מקור תמונה:
food52
אופן הכנת הרכיבים:
-
חממו את השמן בסיר קטן והוסיפו את הכמון, זרעי החרדל והקארי, טגנו אותם יחד תוך כדי בחישה למשך כדקה.
-
הוסיפו את הבצל והשום וטגנו אותם עד לריכוך.
-
הוסיפו לסיר את חתיכות השסק יחד עם החומץ, הסוכר, פלפל הצ'ילי, הג'ינג'ר והמלח והביאו לרתיחה.
-
כסו את הסיר ובשלו על להבה נמוכה-בינונית למשך כ-30 דקות, או עד להתאדות רוב הנוזלים וקבלת תערובת במרקם של סירופ.
-
צננו את המטבל לטמפרטורת החדר והעשירו בעזרתו את החטיפים והכיסונים שלכם. ניתן לשמור את המטבל במקרר ולאכול אותו גם קר.