מעטים האנשים שלא מכירים טורטיות ואוהבים לאכול אותן, אך את מתכון הטורטייה הבא אנחנו בטוחים שאתם לא מכירים. אחרי שתכינו אותו אתם תזכו לחוות ולטעום מנה מיוחדת במינה עם חזה ברווז, שניתן להחליף גם בחזה אווז, שני מרכיבים שלטעמם העשיר אתם כנראה לא מורגלים, אבל יש סיכוי גבוה מאוד שתופתעו לטובה. אז קדימה, למה אתם מחכים? גשו למטבח והכינו לעצמכם ולבני משפחתכם את הטורטיות המיוחדות האלה.
רכיבים לטורטייה ממולאת חזה ברווז:
אופן הכנת הטורטייה ממולאת חזה ברווז:
-
הניחו בעקרה או תבנית רחבה את חתיכות חזה הברווז והוסיפו מעליהן 1 כף שמן, מלח, שום, סויה, סאקה ותערובת חמשת התבלינים.
-
עסו את חתיכות חזה הברווז ביסודיות והניחו במקרר למשך 30 דקות לספיגת הטעמים.
-
חממו במחבת רחבה ומעל אש גדולה 1 כף שמן והוסיפו את חתיכות חזה הברווז כשהצד עם העור כלפי מטה.
-
בשלו את חתיכות חזה הברווז עד שהן משחימות והופכות למעט פריכות (כ-8-10 דקות).
-
הפכו את חתיכות חזה הברווז כשהעור כלפי מעלה ובשלו למשך כ-5 דקות או עד שהן משחימות משני הצדדים.
-
הסירו את המחבת מהאש והניחו בצד למשך 5-10 דקות. לאחר מכן חתכו את חתיכות חזה הברווז לרצועות קטנות.
-
פרשו טורטייה על משטח עבודה נקי ומרחו עליה כף שטוחה של רוטב הויסין.
-
הניחו במרכז הטורטייה 2 כפות אורז ושטחו אותן, כאשר מעליהן הניחו כ-4-5 פרוסות מחזה הברווז.
-
הוסיפו 4 רצועות מלפפון ו4 רצועות בצל ירוק, גלגלו את הטורטייה כפי שמוצג בסרטון והגישו לשולחן האוכל. חזרו על התהליך עבור כל הטורטיות שלכם.