חזה עוף צלוי בתוספת אבוקדו מהווה מנה טעימה בפני עצמה, ועל מנת שתוכלו לשדרג אותה, מומלץ לנסות את המתכון שלפניכם. הכריך המיוחד שתיצרו הוא מלא טעם ובריאות באריזה קטנה אחת, ולבטח תתקשו להסתפק רק באחד.
אופן הכנת הראפ עוף ואבוקדו:
-
הכניסו את רצועות חזה העוף לקערה יחד עם פפריקה, אבקת שום, שמן, מלח ופלפל וערבבו היטב.
-
חממו מחבת נון סטיק על להבה בינונית-גבוהה, והניחו עליה את רצועות חזה העוף. טגנו במשך 3 דקות מכל צד, או עד שהרצועות ישחימו.
-
בינתיים חממו את הטורטיות, מרחו עליהן מעט מיונז והניחו עליהן עלי תרד ולאחר מכן פרוסות אבוקדו. לבסוף הניחו על כל טורטיה את רצועות חזה העוף, גלגלו ושמרו אותן עטופות במקרר עד לאכילה.